Advarsel om faktura fra Your Business at Net GmbH Hamburg

Willkommen bei LoschelderLeisenberg Rechtsanwälte. Unsere Anwältinnen und Anwälte vertreten Sie kompetent zu allen Fragen des Markenrechts, Wettbewerbsrechts und IT-Rechts.

Zufriedene Mandanten

5 Sterne Bewertungen auf Google. Finde unser Google-Profil hier.

Erstklassige Beratung

Wir garantieren erstklassige Beratung auf höchstem Niveau!

Schnelle Reaktionszeiten

Wir melden uns schnell bei Ihnen und kümmern uns um Ihr Anliegen!

Jahrelange Erfahrung

Profitieren Sie von der langjährigen Erfahrung unserer Anwälte!

Daniel Loschelder
Anwalt für Markenrecht
Melden Sie sich noch heute für eine individuelle Beratung.

Advarsel om faktura fra Your Business at Net GmbH Hamburg 

Virksomheden Your Business at Net GmbH, Spaldingstraße 218, 20097 Hamburg og dens administrerende direktør Monika Ziegelmueller bruger i øjeblikket trickformularer til at fange kunder, og forsøger dermed at generere gebyrbaserede kontrakter. Denne fidus har været meget populær i mange år og har også haft stor succes. Monika Ziegelmüller har tidligere brugt den samme forretningsmodel med firmaet TVV Tele Verzeichnis Verlag GmbH , som nu er i konkurs. Du finder en engelsk version af denne advarsel her:

http://www.ll-ip.com/aktuelles/your-business-at-net-gmbh

Hvem er Your Business at Net GmbH?

Virksomheden er først blevet optaget i handelsregisteret hos Amtsgericht Hamborg (HRB 157515) den 11. juni 2019. Det er den administrerende direktør, Monika Ziegelmeier, som tidligere har gjort meget gode erfaringer med denne type virksomheder, og som nu forsøger at videreføre sin gamle forretningsmodel med et nyt selskab. Virksomhedens hovedaktivitet er online marketing, online reklame, optimering af søgemaskiner og alle forretninger, som relaterer hertil. Tidligere gik virksomheden stadigvæk under navnet B@N Your Business@Net GmbH, indtil ændringen til det nuværende navn den 22. juli 2019.

Sådan arbejder Your Business at Net GmbH

Virksomheden sender officielt udseende formularer med overskrifterne »VAT Identification Number« og »Register related to the European General Data Protection Regulation (GDPR)«. Modtageren bliver først bedt om at kontrollere virksomhedsoplysningerne, og bekræfte om de er korrekte, og rette og supplere evt. forkerte og manglende oplysninger. Der er anbragt en barcode på højre side. I midten af formularen er der forudindtastede data fra modtagerens firma, mens andre felter står tomme og som så skal udfyldes. Til sidst bedes der om en kontrol af rigtigheden af dataene og om en bekræftelse af disse med en juridisk bindende underskrift. De fleste modtagere overser i den forbindelse de ting, som er skrevet med småt i formularen. Her oplyses det, at der for offentliggørelsen skal betales et beløb på 711 €, som skal betales forud og årligt. Der oplyses endvidere, at kontrakten er gyldig i tre år og vil blive forlænget med endnu et år, hvis den ikke annulleres tre måneder før udløbet. Med en underskrift får modtageren altså over 2.000 €, for noget, som vi anser for at være en værdiløs annonce.

Fortegnelsen hos Your Business at Net GmbH

Virksomheden Your Business at Net GmbH driver en fortegnelse under domænet v-r-e.eu, hvor de virksomheder, der tilbagesender den underskrevne formular, i sidste ende registreres i. Det er efter vores mening en fuldstændigt intetsigende fortegnelse, som ikke kan bruges til at tiltrække nye kunder til en virksomhed. Naturligvis fremstiller Your Business at Net GmbH betydningen af deres fortegnelse på en helt anden måde. Her anføres: 

Faktura fra Your Business at Net GmbH

Umiddelbart efter, at formularen er returneret, følger fakturaudstedelsen. Her bliver i første omgang det første år med et beløb på 711 € faktureret. Ud over en bankforbindelse, angives der også en PayPal-adresse, som beløbet kan overføres til. Fakturaen kommer fra »Department Customer Care Billing Department«. Til slut angives også et link, hvor informationerne vil blive vist på websitet for Your Business at Net GmbH .

Afværgelse af kravene fra Your Business at Net GmbH

Det er muligt at afværge krav fra Your Business at Net GmbH, som er opstået på måden, der er beskrevet ovenfor. Efter vores mening er der her tale om et svigagtigt bedrag, der berettiger til anfægtelse. Vi har tidligere repræsenteret utallige kunder mod virksomheder, der bruger lignende metoder. Så vi hjælper dig meget gerne med anfægtelsen af kravet. Skriv en kort mail til os via office@ll-ip.com, og vi er klar til at tage os af din sag.

Unsere Schwerpunkte

Informieren Sie sich gerne über unsere Tätigkeiten im Markenrecht, Wettbewerbsrecht und IT-Recht. Unser Beratungsspektrum finden Sie auf den folgenden Seiten.

Aktuelles

Neuste Beiträge