Atentie la facturile din partea DAD Deutscher Adressdienst GmbH si EBN European Business Number

Willkommen bei LoschelderLeisenberg Rechtsanwälte. Unsere Anwältinnen und Anwälte vertreten Sie kompetent zu allen Fragen des Markenrechts, Wettbewerbsrechts und IT-Rechts.

Zufriedene Mandanten

5 Sterne Bewertungen auf Google. Finde unser Google-Profil hier.

Erstklassige Beratung

Wir garantieren erstklassige Beratung auf höchstem Niveau!

Schnelle Reaktionszeiten

Wir melden uns schnell bei Ihnen und kümmern uns um Ihr Anliegen!

Jahrelange Erfahrung

Profitieren Sie von der langjährigen Erfahrung unserer Anwälte!

Daniel Loschelder
Anwalt für Markenrecht
Melden Sie sich noch heute für eine individuelle Beratung.

Atentie la facturile din partea DAD Deutscher Adressdienst GmbH si EBN European Business Number

Momentan societatea DAD Deutscher Adressdienst, Alter Wall 65, 20457 Hamburg, prin portalul sau EBN European Business Number se îndreapta spre atragerea clientilor din toata Europa. O versiune în limba engleza cu privire la însel?toria acestei societtai este disponibila pe site-ul nostru:

 

http://www.ll-ip.com/aktuelles/ebn-european-business-number-dad-deutscher-adressdienst

 

DAD Deutscher Adressdienst GmbH Hamburg

DAD Deutscher Adressdienst GmbH este reprezentata de directorul general Daniela Kunst. Aceasta este înregistrata în Registrul Comertului de pe lânga Tribunalul Hamburg sub numarul HRB 88115. Ultima înregistrare în Registrul Comertului dateaza din anul 2010.

 

Formularul DAD Deutscher Adressdienst GmbH

Înselatoria DAD Deutscher Adressdienst GmbH este populara si eficienta. Societatea trimite formulare cu aspect oficial, pe care este suprascris cu litere groase „EBN European Business Number”. Printre altele se afla si indicatia „Value added tax identification number VAT-ID”. Formularul DAD Deutscher Adressdienst GmbH contine anumite intrari preliminare si câmpuri goale, care urmeaza sa fie completate. Sunt indicate separat informatiile cu privire la verificarea corecta si completarea formularului.

În final trebuie sa se semneze formularul, indicându-se faptul ca semnatura este „Legally Binding” (obligatorie din punct de vedere juridic). Numeroasele câmpuri tiparite cu caractere aldine reprezintaproblema acestui formular. Astfel destinatarul este tentat sa ignore câmpurile scrise cu caractere mici dintre câmpurile care trebuie si fie completate.

În aceste rânduri scrise cu caractere mici se gasesc costurile ascunse, care variaza în functie de formular si tara. Acestea ajung între 700 si aproape 1.000 € si sunt calculate anual. Tot din aceste rânduri scrise cu caractere mici reiese faptul ca se încheie contractul pentru o perioada de cel putin trei ani, rezultând o suma totala de 2.000 € – 3.000 €. DAD Deutscher Adressdienst GmbH indica si faptul ca se aplica legislatia germana.

 

EBN European Business Number

DAD Deutscher Adressdienst GmbH opereaza portalul „European Business Number” pe domeniul www.e-b-n.eu. Acolo sunt publicate în cele din urma societatile, care semneaza cu buna-credinta respectivul formular. Acolo este indicat faptul ca societatile publicate ating o acoperire larga si sunt astfel gasite rapid de catre clientii potentiali. Consideram ca este exclus ca o societate sa poata câstiga macar un singur client prin intermediul platformei www.e-b-n.eu. În acest sens cheltuiala de câteva mii de euro reprezinta o investitie proasta.

 

Factura DAD Deutscher Adressdienst GmbH

Dupa ce formularul semnat a fost restituit, se primeste imediat o factura. În aceasta sunt incluse costurile pentru primul an. Suma se plateste apoi în contul DAD Deutscher Adressdienst GmbH. În cel mai rau caz, destinatarul facturii efectueaza plata, presupunând ca a rezolvat acest lucru. Bineînteles ca anul urmator va primi factura urmatoare. Daca nu se efectueaza plata, sunt însarcinate societatile de colectare a creantelor cu notificari în tarile respective.

 

Avocat împotriva DAD Deutscher Adressdienst GmbH

În calitate de avocati în dreptul marcilor înregistrate, dreptul proiectelor si dreptul concurentei, ne-am specializat si în respingerea unor astfel de reclamatii în stadiu incipient, iarîn ultimii ani am condus nenumarate proceduri judiciare de succes împotriva unor astfel de societati.

Am condus deja proceduri judiciare de succes si împotriva DAD Deutscher Adressdienst GmbH. Deoarece societatea se teme de alte proceduri judiciare, renunta la creante, imediat ce contactam DAD. Din acest motiv putem reprezenta clientii la un pret pausal avantajos. Pâna în prezent am avut succes în fiecare caz si am putut întotdeauna sa obtinem pentru clientii nostri anularea contractuluipentru întreaga perioada de trei ani si renuntarea la creante. În acest sens avem marele avantaj de a ne afla în Germania si de a cunoaste cel mai bine situatia juridica. Daca doriti sa va sfatuim, trimiteti-ne pur si simplu un e-mail.

Unsere Schwerpunkte

Informieren Sie sich gerne über unsere Tätigkeiten im Markenrecht, Wettbewerbsrecht und IT-Recht. Unser Beratungsspektrum finden Sie auf den folgenden Seiten.

Aktuelles

Neuste Beiträge